Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Johnny Depp

Джон Кристофър „Джони“ Деп II (John Christopher "Johnny" Depp II) е роден на 9 юни 1963 година в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ и е американски актьор, известен с изпълненията си на нестандартни, ексцентрични персонажи като Джак Спароу в трилогията "Карибски пирати", Раул Дюк в "Страх и омраза в Лас Вегас" и Сам в "Бени и Джун". Работил е съвместно с режисьорът и близък негов приятел Тим Бъртън по общо седем филма, най-последни от които са "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт" (2007) и "Алиса в страната на чудесата" (2010). Деп печели признание за превъплъщенията си в действително съществували личности като Едуард Ууд Мл. в "Ед Ууд", Джоузеф Д. Пистоне в "Дони Браско" и Джордж Юнг в "Дрога". Играе Джон Дилинджър в "Обществени врагове" на Майкъл Ман. Филми с участието на Деп са отбелязали над $2.2 милиарда в боксофис приходите на Съединените Щати и над $4.7 милиарда по света. Номиниран за Оскар за най-добра мъжка роля трикратно, Награда на гилдията на актьорите четирикратно и Награда Златен глобус осемкратно, Деп печели награди за Най-добър актьор от Златните глобуси за ролята си в "Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт" и от Гилидията на актьорите за "Карибски пирати: Проклятието на Черната перла".

  1. A Nightmare on Elm Street
  2. Private Resort
  3. Platoon
  4. Cry-Baby
  5. Edward Scissorhands
  6. Arizona Dreams
  7. Benny & Joon
  8. What's Eating Gilbert Grape
  9. Ed Wood
  10. Don Juan DeMarco
  11. Dead Man
  12. Nick of Time
  13. Donnie Brasco
  14. The Brave
  15. Fear and Loathing in Las Vegas
  16. The Ninth Gate
  17. The Astronaut's Wife
  18. Sleepy Hollow
  19. The Man Who Cried
  20. Before Night Falls
  21. Chocolat
  22. Blow
  23. From Hell
  24. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  25. Once Upon a Time in Mexico
  26. Secret Window
  27. ... And They Lived Happily Ever After
  28. Finding Neverland
  29. The Libertine
  30. Charlie and the Chocolate Factory
  31. Corpse Bride
  32. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  33. Pirates of the Caribbean: At World's End
  34. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
  35. The Imaginarium of Doctor Parnassus
  36. Public Enemies
  37. Alice in Wonderland

Няма коментари:

Публикуване на коментар