Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

сряда, 28 юли 2010 г.

Anthony Hopkins

Сър Филип Антъни Хопкинс (Philip Anthony Hopkins) е уелски актьор. Роден е в град Порт Толбът, графство Нийт Порт Толбът, Уелс на 31 декември 1937 г. През 1954 г. Антъни Хопкинс се запалва по актьорството, когато на 17-годишна възраст случайно попада в аматьорска театрална постановка в родния си град. Чрез уменията си по пиано кандидатства за стипендия в Уелския колеж по музика и драма в Кардиф, където учи от 1955 г. до 1957 г. През 1961 г. е приет в Кралската академия по романтично изкуство в Лондон и получава стипендия, а през 1965 г. е приет в Националния театър, чийто директор тогава е сър Лорънс Оливие. Дебюта си на Бродуей прави с постановката на Националния театър „Еквус“ от Питър Шафър през 1974 г. За ролята си на медиен магнат във филма на Дейвид Хеър "Правда" получава наградата за Най-добър актьор на Британската театрална асоциация и наградата на „Обзървър“ за Изключително постижение на раздаването на наградите „Лорънс Оливие“ през 1985 г. Първият филм на Хопкинс е „Лъвът през зимата“ с участието на Катрин Хепбърн.
 1. The Lion in Winter
 2. Juggernaut
 3. A Bridge Too Far
 4. The Elephant Man
 5. The Bounty
 6. The Silence of the Lambs
 7. Freejack
 8. Dracula
 9. Chaplin
 10. The Trial
 11. The Remains of the Day
 12. Shadowlands
 13. The Road to WellVille
 14. Legends of the Fall
 15. Nixon
 16. August
 17. Surviving Picasso
 18. The Edge
 19. Amistad
 20. The Mask of Zorro
 21. Meet Joe Black
 22. Instinct
 23. Titus
 24. Mission: Impossible II
 25. How to Grinch Stole Christmas
 26. Hannibal
 27. Hearts in Atlantis
 28. Bad Company
 29. Red Dragon
 30. The Human Stain
 31. Shortcut to Happiness
 32. Alexander
 33. Proof
 34. The World's Fastest Indian
 35. Bobby
 36. All the King's Men
 37. Slipstream
 38. Fracture
 39. Beowulf
 40. The Wolfman

Няма коментари:

Публикуване на коментар