Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

сряда, 28 юли 2010 г.

Anthony Hopkins

Сър Филип Антъни Хопкинс (Philip Anthony Hopkins) е уелски актьор. Роден е в град Порт Толбът, графство Нийт Порт Толбът, Уелс на 31 декември 1937 г. През 1954 г. Антъни Хопкинс се запалва по актьорството, когато на 17-годишна възраст случайно попада в аматьорска театрална постановка в родния си град. Чрез уменията си по пиано кандидатства за стипендия в Уелския колеж по музика и драма в Кардиф, където учи от 1955 г. до 1957 г. През 1961 г. е приет в Кралската академия по романтично изкуство в Лондон и получава стипендия, а през 1965 г. е приет в Националния театър, чийто директор тогава е сър Лорънс Оливие. Дебюта си на Бродуей прави с постановката на Националния театър „Еквус“ от Питър Шафър през 1974 г. За ролята си на медиен магнат във филма на Дейвид Хеър "Правда" получава наградата за Най-добър актьор на Британската театрална асоциация и наградата на „Обзървър“ за Изключително постижение на раздаването на наградите „Лорънс Оливие“ през 1985 г. Първият филм на Хопкинс е „Лъвът през зимата“ с участието на Катрин Хепбърн.
  1. The Lion in Winter
  2. Juggernaut
  3. A Bridge Too Far
  4. The Elephant Man
  5. The Bounty
  6. The Silence of the Lambs
  7. Freejack
  8. Dracula
  9. Chaplin
  10. The Trial
  11. The Remains of the Day
  12. Shadowlands
  13. The Road to WellVille
  14. Legends of the Fall
  15. Nixon
  16. August
  17. Surviving Picasso
  18. The Edge
  19. Amistad
  20. The Mask of Zorro
  21. Meet Joe Black
  22. Instinct
  23. Titus
  24. Mission: Impossible II
  25. How to Grinch Stole Christmas
  26. Hannibal
  27. Hearts in Atlantis
  28. Bad Company
  29. Red Dragon
  30. The Human Stain
  31. Shortcut to Happiness
  32. Alexander
  33. Proof
  34. The World's Fastest Indian
  35. Bobby
  36. All the King's Men
  37. Slipstream
  38. Fracture
  39. Beowulf
  40. The Wolfman

Няма коментари:

Публикуване на коментар