Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

сряда, 28 юли 2010 г.

Ben Foster


Създавайки си репутация с твърде трудни за млад актьор като него роли, Бен Фостър започва кариерата си с телевизионните продукции "I've Been Waiting for You" и "Breakfast with Einstein".

Роден в Бостън, Масачузетс, САЩ на 29 октомври 1980 г. , той осъзнава страстта си към актьорската игра след участие в лятната програма на Interlochen Theater Arts.

Дебютът му в киното е през 1996г. с криминалния трилър "Kounterfeit".

Следва участие с Tim Allen в комедията "Big Trouble" през 2002г. и в телевизионния филм "Bang, Bang, You're Dead" , представляващ интересен поглед върху мисленето на един тийнейджър.

До 2005 г. повечето му роли са малки, но изпълнени красиво и тогава на преден план излиза тази на Marshall Krupcheck в "Hostage", прочувствено участие, с което талантът му става явен и лесно разпознаван за публиката.
Оттогава той се е снимал в два големи филма – "Alpha Dog" и "X-Men: The Last Stand".

  1. Breakfast with Einstein
  2. Liberty Heights
  3. Get Over It
  4. Big Trouble
  5. Bang Bang You're Dead
  6. Phone Booth
  7. 11:14
  8. The Punisher
  9. The Heart Is Deceitful Above All Things
  10. Hostage
  11. Alpha Dog
  12. X-Men: The Last Stand
  13. 30 Days of Night
  14. Birds of America
  15. The Messenger
  16. Pandorum

Няма коментари:

Публикуване на коментар