Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Penelope Cruz

Пенелопе Крус Санчес (Penelope Cruz Sanchez), наричана просто Пе, е испанска актриса. Родена в испанската столица Мадрид, като дете и млада девойка Крус е танцьорка. По-късно тя напуска гимназията, за да се занимава с танци в Мадридската национална консерватория (неин пръв предмет е класически балет) и с театър в Кристина Ротас Скуул в Ню Йорк (4 години).
В началото на 2001 г. започва тригодишната и връзка с актьора Том Круз, който скоро преди това се е разделил с Никол Кидман. Връзката започва на снимачната площадка за филма "Ванила Скай", в който те участват.
През 2009 година, Пенелопе Круз е удостоена с награда Оскар в категория Най-добра поддържаща актриса за великолепното си изпълнение в шедьовъра на Уди Алън - "Вики, Кристина, Барселона".

 1. Lives Flesh
 2. Open Your Eyes
 3. Talk of Angels
 4. La Nina De Tus Ojos
 5. All About My Mother
 6. Volaverunt
 7. Woman on Top
 8. All the Pretty Horses
 9. Blow
 10. Captain Corelli's Mandolin
 11. Vanilla Sky
 12. Waking Up in Reno
 13. Masked and Anonymous
 14. Fanfan La Tulipe
 15. Gothika
 16. Don't Move
 17. Head in the Clouds
 18. Noel
 19. Sahara
 20. Bandidas
 21. Volver
 22. Manolete
 23. The Good Night
 24. Elegy
 25. Vicky, Cristina & Barcelona
 26. Broken Embraces
 27. G-Force
 28. Nine
 29. Sex and the City 2
 30. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides /2011/

Няма коментари:

Публикуване на коментар