Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Mel Gibson

Роден e на 03.01.1956. в Ню Йорк, САЩ.
Мел Гибсън e смятан за универсален актьор, на когото се удават всякакви роли. Той играе превъзходно както в екшъни и комедии, така и в драми. Получава международна известност след изпълнението на главната роля в австралийския филм "Лудия Макс" (1979 г.), а три години по-късно и в продължението "Лудия Макс 2". От 7 юни 1980 год. до днес Мел Гибсън живее със съпругата си Робин Мур. Двамата имат 7 деца. Често Мел обича да се шегува, че се радва на статута на "осмото дете" в семейството. Защото, според него, единственият истински възрастен и отговорен човек в неговия дом е жена му Робин, която е медицинска сестра по профессия. Но макар и по душа да е все такова непораснало дете, той с разума си прекрасно разбира, че е време да търси нови пътища, които да не са обезателно в звездното му амплоа.

 1. Mad Max
 2. Mad Max 2
 3. The Bounty
 4. The River
 5. Mad Max 3
 6. Lethal Weapon
 7. Tequila Sunrise
 8. Lethal Weapon 2
 9. Bird on a Wire
 10. Air America
 11. Hamlet
 12. Lethal Weapon 3
 13. Forever Young
 14. The Man Without a Face
 15. Maverick
 16. Braveheart
 17. Pochahontas
 18. Ransom
 19. Father's Day
 20. Conspiracy Theory
 21. Lethal Weapon 4
 22. Payback
 23. The Million Dollar Hotel
 24. Chicken Run
 25. The Patriot
 26. What Women Want
 27. We Will Soldiers
 28. Signs
 29. The Singing Detective
 30. Paparazzi
 31. The Passion of the Christ
 32. Apocalypto
 33. Edge of Darkness

Няма коментари:

Публикуване на коментар