Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

сряда, 28 юли 2010 г.

Brad Pitt

Брад Пит (William Bradley „Brad“ Pitt) e роден на 18 декември 1963 в Шоуни, Оклахома, САЩ и e американски актьор и продуцент. В "Легенди за страстта" (1994) - героична семейна драма, Пит е Тристан - романтичен герой, с дълги руси коси. Следва ролята на детектив по следите на сериен убиец в трилъра на Дейвид Финчър "Седем ". По време на снимките започва връзка с тогава неизвестната му партньорка Гуинет Полтроу. И двамата твърдят, че е било "любов от пръв поглед". Останаха заедно за две години и половина и бяха една от най-известните холивудски двойки. През 1997 година, след седем месечен годеж се разделят. През 1995 година Брад Пит се снима в психологичния трилър на Тери Джилиъм "12 маймуни" и печели Златен глобус за най-добър поддържащ актьор. Следва отново мрачен трилър - "Слийпърс” и "Жив дявол" на Алън Пакула, с Харисън Форд. После се снима в "Седем години в Тибет" .Участва и в "Тъмната страна на слънцето". Следващият му филм е над три часовият "Да срещнеш Джо Блек" с Антъни Хопкинс.След "Легенди за страстта" списание "Пийпъл" го обявява за "най-красивия жив мъж". В допълнение певицата Мелиса Евъридж заявява: "Една нощ в компания на... да кажем лесбийки, бяхме в бар, където момчета играеха баскетбол в басейна. Бяхме зяпнали Брад и всички се съгласихме, че той би могъл да промени женското съзнание". През 1999 участва отново във филм на Дейвид Финчър - кървавия психологичен хитов трилър "Боен клуб" (Fight Club), заедно с Едуард Нортън.

 1. Cutting Class
 2. Thelma & Louise
 3. Johnny Suede
 4. A River Runs Trough It
 5. Kalifornia
 6. True Romance
 7. Interview with the Vampire
 8. Legends of the Fall
 9. Se7en
 10. Twelve Monkeys
 11. Sleepers
 12. The Devil's Own
 13. Seven Years in Tibet
 14. Meet Joe Black
 15. Fight Club
 16. Snatch
 17. The Mexican
 18. Spy Game
 19. Ocean's Eleven
 20. Confessions of a Dangerous Mind
 21. Sinbad: Legend of a Seven Seas
 22. Troy
 23. Ocean's Twelve
 24. Mr. & Mrs. Smith
 25. Babel
 26. Ocean's Thirteen
 27. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
 28. Burn After Reading
 29. The Curious Case of Benjamin Button
 30. Iglourious Basterds

Няма коментари:

Публикуване на коментар