Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

George Clooney

Джордж Тимъти Клуни (George Timothy Clooney) е американски актьор и режисьор, станал известен с ролята на д-р Дъг Рос в сериала „Спешно отделение“. Роден е на 6 май 1961 г. в град Лексингтън, щата Кентъки. Баща му, Ник Клуни, е известен американски телевизионен водещ. Джордж Клуни се насочва към актьорската кариера след като не успява да се класира за място в бейзболния отбор "Синсинати редс". Клуни е висок 1,80 m и години наред намира място в класациите за най-красив или най-елегантно облечен мъж на годината.
Малко известен е фактът, че Джордж Клуни е племенник на известната американска певица Розмари Клуни. Жени се на 15 декември 1989 за актрисата Талия Болсъм. След болезнената им раздяла решава да остане вечен ерген. Дори се обзалага на по 10 000 долара с Мишел Пфайфър и Никол Кидман, че няма да се ожени повторно до 40-тия си рожден ден. Когато това не се случва подновяват и удвояват залога, че Клуни няма да е баща преди 50-тата си годишнина.

 1. Combat High
 2. From Dusk Till Dawn
 3. One Fine Day
 4. Batman & Robin
 5. The Peacemaker
 6. Out of Sight
 7. The Thin Red Line
 8. Three Kings
 9. Fail Safe
 10. The Perfect Storm
 11. Spy Kids
 12. Ocean's Eleven
 13. Welcome to Collinwood
 14. Confessions of a Dangerous Mind
 15. Solaris
 16. Spy Kinds 3-D: Game Over
 17. Intolerable Cruelty
 18. Ocean's Twelve
 19. Good Night, and Good Luck
 20. Syriana
 21. The Good German
 22. Ocean's Thirteen
 23. Michael Clayton
 24. Leatherheads
 25. Burn After Reading
 26. Up in the Air
 27. The Men Who Stare at Goats
 28. Fantastic Mr. Fox

Няма коментари:

Публикуване на коментар