Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Hugh Laurie

Джеймс Хю Кълъм Лори (James Hugh Calum Laurie) роден на 11 юни 1959 г. е британски актьор, комик, писател и музикант.
Роден и отрасъл в Оксфорд, Англия.
Лори и Стивън Фрай се запознават, когато клубът прави театрална постановка за края на учебната година на Edinburgh Fringe Festival през 1980.
Фрай и Лори имат няколко серии като дует, както и участие в телевизионното шоу "Jeeves and Wooster", адаптация по романите на П. Г. Уудхаус за героя Джийвс. Лори играе Bertie Wooster, роля в която блесва неговия пианистки и певчески талант. Другия филмови участия включват "Maybe Baby" и "Stuart Little". През 1996 публикува книга "The Gun Seller"- хумористичен съспенс. Автор е и на сценарий за филмова версия на тази книга. През септември 2007 г. публикува романа "The Paper Soldier".
От 2004 г. до сега (2007) Лори играе д-р Грегъри Хаус в "Д-р Хаус", медицинска драма от Fox Broadcasting.
Лори е много добър пианист , свири също на китара, неговата първа китара е една "Ямаха", която получава на 16 години. Свири и на ударни в училищния оркестър.
Лори е запален мотоциклетист. Първият си мотор получава като подарък от баща си за 16-тия си рожден ден. В Лос Анджелис, където снима "Д-р Хаус", Лори купува мотоциклет "Триумф Бонвил", копие на известната марка от 60-те години на 20. век и се наслаждава на анонимността си, когато го кара с каска на главата.
  1. Black Adder
  2. Jeeves and Wooster
  3. A Bit of Fry and Laurie
  4. Sense and Sensibility
  5. 101 Dalmatains
  6. The Man and the Iron Mask
  7. Cousin Bette
  8. Stuart Little
  9. Maybe Baby
  10. Stuart Little 2
  11. Flight of the Phoenix
  12. Street Kings
  13. Monsters vs Aliens
  14. House M.D:

Няма коментари:

Публикуване на коментар