Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Jean Reno

Жан Рено (Jean Reno), рождено име Don Juan Moreno-y-Jederique Jimenez е френски актьор от испански произход, роден в Мароко. През военните си години той служи в Германия, след което на 17-годишна възраст се премества във Франция, за да работи като актьор. В началото той се присъединява към пътуваща театрална трупа, с която обикаля различни части на Франция. Филмовият му дебют е през 1979 г. във филма на Коста ГаврасЖенско присъствие“. Важна роля в кариерата му изиграва доброто му представяне във филма на Люк Бесон „Последната битка“. Заради добрата си игра в „Последната битка“ Люк Бесон го кани и в някои от следващите си филми - „Метро“, „Голямото синьо“, както и в трилъра „Никита̀“, който е много добре приет от публиката и критиката. Жан Рено има участия и в немалко американски продукции. През 1996 г. участва заедно с Том Круз в шпионския трилър „Мисията невъзможна“. Участва също във филмите „Не умирай, Розана“ и „Френска целувка“. Жан Рено е най-добре познат на публиката с ролите си във филмите „Леон“ (1994), където участва заедно с Натали Портман и Гари Олдман, и филма „Ронин“ (1998), където играе заедно с Робърт Де Ниро. През 1998 г. Рено участва също и във филма „Годзила (1998).

 1. Subway
 2. The Big Blue
 3. La Femme Nikita
 4. Leon: The Professional
 5. French Kiss
 6. Beyond the Clouds
 7. Mission: Impossible
 8. Godzilla
 9. Ronin
 10. The Crimson Rivers
 11. Just Visiting
 12. Wasabi
 13. Rollerball
 14. Jet Lag
 15. Tais-Toi
 16. Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse
 17. Hotel Rwanda
 18. L'empire Des Loups
 19. The Tiger and the Snow
 20. The Pink Panther
 21. The Da Vinci Code
 22. FlyBoys
 23. Flushed Away
 24. Ca$h
 25. The Pink Panther 2
 26. Le Premier Cercle
 27. Couples Retreat
 28. Armored
 29. 22 Bullets

Няма коментари:

Публикуване на коментар