Правила за използване на блога:

1. Блогът достига до вас благодарение на H0uSse_Baby, с любезното съдействие на Sarcasm™. Поради тази причина трябва много да ги уважавате, почитате и по цял ден да ги глезите, т.е. да ги храните, да им давате пари, да им чистите къщите и пр.
2. Блогът може да се използва само от запалени киномани, любители на кървавите ужаси, заплетените мистерии и напрегнатите трилъри, но също така и на качественото кино, което можете да откриете в категорията "Филми, които трябва да гледате"!
3. Блогът може да се използва само от хора-мазохисти, т.е. хора, които имат панически страх от: змии /"тоалетни питони"/, крокодили, клоуни, тъмнина, Боб от / "Twin Peaks"/ тук се включват и диваните или по-скоро това, което се крие зад тях/, духове и всякакви невидими зли сили, които могат да те дръпнат за краката от другия край на леглото, лазещи и ходещи по таваните и стените, чупещи се, creepy момиченца и бабки и пр., но упорито продължават да гледат филми с гореизброените;
4. Ако не отговаряте на горните изисквания, влизането и използването на блога са строго забранени!
Забележка: Блогът се обновява периодично и едва ли някога може да бъде завършен!
Моля когато пишете коментари, те да не са анонимни!
П.П. Думите, оцветени с по-тъмен цвят са линкове, които трябва да отворите!

четвъртък, 29 юли 2010 г.

Jeremy Irons

Джереми Джон Айрънс (Jeremy John Irons) се ражда на 19 септември 1948 г. на британския остров Уайт. Печелил е Оскар, награда Тони, награда на Гилдията на актьорите, две награди Еми, и две награди Златен глобус. 1998 г. се оказва нееднозначна за актьорската кариера на Айрънс - в костюмния филм "Желязната маска", с участието на много звезди той играе Арамис. А екранизацията на Ейдриън Лейн на книгата на Набоков "Лолита", в която актьорът играе Хумберт, така и не излиза на екран в пуританска Америка. Но този факт не хвърля Айрънс в униние. Той обявяа кратка почивка в очакване на действително струващи си предложения. И увереността на актьора в това, че киното просто не може без него, напълно се оправдава, когато през декември 2000 г. му предлагат роля в "Окото на дракона", където заедно с него блести и изгряващата звезда Тора Бърч.

  1. The French Lieutenant's Woman
  2. The Mission
  3. Kafka
  4. Damage
  5. M. Butterfly
  6. The House of the Spirits
  7. The Lion King
  8. Die Hard: With a Vengeance
  9. Stealing Beauty
  10. Chinese Box
  11. Lolita
  12. The Man in the Iron Mask
  13. Longitude
  14. Dungeons & Dragons
  15. The Time Machine
  16. And Now... Ladies and Gentlemen
  17. Callas Forever
  18. The Merchant of Venice
  19. Being Julia
  20. Kingdom to Heaven
  21. Casanova
  22. Inland Empire
  23. Eragon
  24. Appaloosa
  25. The Pink Panther 2
  26. Georgia O'Keeffe

Няма коментари:

Публикуване на коментар